View Single Post
Staro 09.04.2010., 18:00   #14
borisko
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor trex Pregled postova
@Borisko - odi na blog i dobro pročitaj i pogledaj filmić prije nego što počneš vrijeđati. Na to sam potrošio hrpu vremena za testiranje i definitivno je problem kod ISP-a i ti mi sada kažeš da fantaziram.

Znao sam da će biti ovakvi komentari. Znam da sam tamo na blogu puno toga nadrobio, ali pogledajte onaj filmić i vidjeti ćete da IMA veze s providerom.
U njemu se vidi :

Kako se spajam laptopom na wireless od svojeg providera gdje se događa to štekanje.
Onda ispraznim cache i spojim se na drugi wireless koji je na T-comu u istoj kući i štekanja nema. Isti laptop, isti player sve isto - nije čak niti browser zatvoren prilikom mijenjanja wirelesa. Mogu to replicirati 10 puta za redom sa 100% sigurnošću bilo kada.
To se ne dešava nekada nego STALNO dok na T-COM konekciji STALNO radi kako treba.

Znači T-com konekcija u istoj kući radi ko zmaj i definitivno je do providera.

Pustite YouTube. Oni često imaju problema s preopterećenosti servera. Najbolji način za istestirati je Gle.to. Njima serveri savršeno dobro rade, ali ako vam stane keširanje onda definitivno patite od toga "sindroma".
sve sam pročitao, pogledao, trejsrutnuo, istestirao...itd. - i ne vrijeđam. oprosti ako sam te uvrijedio, ova riječ mi je totalno kul zadnjih par dana.

zasad nebih okrivio nikoga od uprstream providera, nego čisto način na koji ovaj media player kešira video jer mi u firefoxu i chromeu šteka, a u iexploreru se čini kao da radi normalno.
borisko je offline   Reply With Quote