Koristio sam prije a4tech u firmi....utter shit bi rekli englezi. Drugo,nisu oni kopirali miš već A4 za njih proizvodi miševe a oni samo lijepe grafiku gore....
Citiraj:
We've heard that it's manufactured by A4tech. It's a very good mouse—good shape, rubber panels, good buttons. Pay attention to a small button next to the left mouse button—it imitates a doubleclick. The mouse requires special drivers, which are included into the bundle.
|
Nitko neželi kopirat TO....da žele kopirali bi uspješan proizvod,Logija razera ili MS.....a ne nekakv A4tech.....jednostavno neko proizvodi te miseve a ostali lijepe sranja po njemu.
Dakle,sve što vele je za razinu lobotomirane čimpanze a razina izrade i kvalitete tih miševa je takva da sam svojeg starmousea zavitlao u zid rađe nego da se idem điberit za 50kn po forumu i nekom uvaljat tu nesreću. I pogledaj malo sta sam pisao o tom mišu u prijašnjim postovima,nije htio hvatat Roccat Taito podlogu tako da sam koristio poleđinu Playboya kao mousepad. Tolko o toj gluposti da koristi isti HW kao i G500........miš je u usporedbi s Logijem ćesme,koristio sam oba,znam iz iskustva a ne iz "pretpostavki"....pretpostavka je majka svih zaheba.
Evo malo i OCZa:
Citiraj:
This product is a rebrand of A4Tech’s X-750F mouse. This practice isn’t unheard of, so there will be no reduction in score. This is essentially a review of OCZ’s adaptation of A4Tech’s product.
|
I evo na kraju i za Trust,na Nizozemskom.....da uštedim na prevođenju tvom: miševi A4techa i Trusta dolaze iz iste tvornice:
Citiraj:
A4tech , trust volks verlakkerrij
Bij muizen komt het wel vaker voor dat er één ontwerp is en dat ze uit één fabriek komen alleen dat het merkje wat anders is. bij deze muis is dit ook het geval. de A4tech x7 is precies het zelfde als deze trust GM4600. de A4tech x7 word vaak positief gerievieuwd maar over trust producten lees je niet vaak een review.
|
Pouka price? Manite se coravih prica i iznosite argumente koji su poduprijeti činjenicama,jedino tako možemo dići kvalitetu ovog foruma na veću razinu
Za sve ostalo imate BUG forum