View Single Post
Staro 09.04.2010., 10:20   #22
chief_wolfinjo
Guest

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Proveo puno vremena kod žaca, tome (Argus), Mokrićka (zaboravi osam kak se zvala igraonica) i igraonice koju su otvorili Zeus i ekipa u Trkoščanskoj.

Kod žaca je bilo ok ali je zaudaralo jer se taj čovjek od tamo nije micao. Pogotovo je bila dobra ona panjina od Nevena koja je tamo znala sjesti i grati se satima tak da mu se ekipa fino švercala.
točno znam sve te igraonice...
moram priznati da se u početku kod žaca igralo na veliko
pogotovu u ljetu kad si morao čekati po sat dva da dođeš na red. a imao je 15 kompova i svi su igrali starcraft
a prije se je igrao warcraft 2 , quake 2 team fotress itd...
baš je bilo super u to doba , a žac mene zove aj mi kupi colu od 2 l i buftlu od čokolade i dobiješ 1h gratis
još dok mu je dolazio jedan čovjek u plavoj kuti pa mu je sve to čistio tamo i onda je bilo ok. a neven hehe lik on je kao tamo pazio sve
a se sječaš njegove cure ili žene ... kao oni su igrali nekakvu rpg igru ili kaj već, a ženska je nekaj krivo napravila i on se izdere na nju - tam joj počne sve po spisku ............... kad je ekipa prestala dolaziti kod žaca jer je nažalost bilo presmrdljivo jer nitko više nije čistio onda smo prešli u dafne
  Reply With Quote