Citiraj:
Originally posted by E.T.
Bome ja svoj Samsung 17" LCD koristim i za gledanje filmova(iako ovaj model-172x -ima malo losiju definiciju crne boje) i za igranje i nisam zazalio prelazak s 17"CRT na njega.Kad dode nForce4 MBO na trziste kupit cu jos jedan komp za koji sam vec skupio pare a sad skupljam za jos jedan LCD jer se nakon rada no ovom cudu (uf taj tanki izgled i dizajn!)jednostavno vise ne mogu prisiliti da kupim CRT.
Sta se tice ghostinga mozda ne znam kako je na drugim LCD-ima ali ja sam ga na svom primjetio samo u jednoj igri (a strastveni sam gamer) nakon sta sam istu igrao na CRT-u sat prije no nakon sat vremena igranja se priviknes i ne vidis vise nista. Taj je "problem" na svim <25ms LCD-ima zanemariv i prenapuhan!
|

Ako je tebi to super, odlicno. Ja recimo uzivam radeci u windowsima na LCDu, no cim upalim bilokakvu fps igru pozelim svoj 19" LG (ili frendov 22" Samsung

) CRT. To je samo stvar navike kod tebe. Prilagodio si se tromoj slici u igrama, al' se dam kladit da bi zinuo kad bi vidio istu igru na 19/21" kvalitetnom CRTu sa 100 Hz refreshom. Da ne govorim o tome da su LCDi zakucani u jednu te istu rezoluciju...
Takodjer, nije mi jasno koja je poanta u dizajnu? Osim vece cijene za ljepse dizajnirani monitor ja ne vidim nikakve prednosti... ergo, dizajn je bullshit. Osobno bi radije imao najruzniji monitor na svijetu sa vrhunskom slikom nego super-posh-fancy dizajnerski sa osrednjom.