aj bacite sad oko. skrpo sam nekaj od našeg i defaultnog template-a, ali to nikak niš ne valja.
tor, please ako ikako možeš skrpaj prijevode please. ja sad ne mogu jer imam gro stvari za zgotoviti danas na poslu.
inače, razlog zbog kojeg se odbijam baktati oko održavanja trenutnog template-a je jednostavan - jebajem se s nekim drugim template-om. eh sad, pošto trenutno na tržištu postoji jaaako puno uređaja s različitim ekranima i cijenom prometa, volio bih to izvesti kako spada.
i odbijam se opravdavati za nerad na forumu. ako se netko želi toga primiti - samo dajte.
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|