Citiraj:
Autor medo
Ne govoriti napamet.
Z-2300 imaju bolji subwoofer. Z-Cinema imaju bolje satelite.
Ako želiš da soba grmi u igrama, onda je Z-2300 bolji. Za bilo što drugo bi radije preporučio Z-Cinema, pogotovo za muziku. Ja sam imao Z-2300 i relativno brzo ih prodao, upravo jer su sateliti loši.
Ako si navikao na hi-fi, onda nemoj uzeti ništa od ovoga, jer to su plastične kutijice koje nemaju puno veze s kvalitetnom reprodukcijom zvuka. Ako pak ne patiš na kvalitetnu muziku, onda ti je Z-Cinema po meni izbor.
|
Nekako sam dojma,da je upariti sub od Z2300 sa satelitima od Cineme,da bi to vrlo lijepo sviralo.

Iako ne dijelim tvoju kritiku da su sateliti "loši", jer me u klasi ispod ili oko 1 000kn od hifiste - izraz "loš" uvijek samo dobro nasmije.
Kao da zaboravlja o kojoj se klasi spikera radi,pomalo i simpatično,i neizbježan dio teksta,
ako si navikao na hi-fi,ovo će ti biti smeće.
Rekao bih,da može složiti Hi-Fi za 1 000kn,onda ovo "smeće" ne bi svojim okama ni nudio u napast,a kamoli ušima. Tako da je bezpredmetno govoriti o "lošim" satelitima,ili da nešto nema veze sa kvalitetnom reprodukcijom. Stvari treba staviti u svoj rang,kako spajanja i izvedbe,tako i cijene. Uzmeš li u obzir da će ih po svim silama prilika spojiti na onboard i to analogno, cijela priča dobija još smiješniju notu.
Osobno mislim da mu se daleko najviše isplati izgoniti neki lijepi i očuvani Z2300 komplet za 700tinjak kuna,i da ni u kom slučaju krcanje preko 1300 za Z Cinemu tada nije opravdano,ali to sam samo ja.

S tim,da polovne Cineme baš i nema,a polovnih a očuvanih Z2300 ipak ima.
Moj glas tako ide očuvanom,a polovnom Z2300 setu. Možda ovom prodavaču spustiti 100,150kn pa razmisliti,novi,neraspakirani.
http://www.njuskalo.hr/pc-audio/logi...-oglas-1108377
Autoru teme također savjetujem,iako će mnoge to nasmijati,i ovaj Divoom,XForce-1 model. Čista kopija što Z5500 što Z2300 dizajnom,sa dalekog istoka,odnedavno su i kod mene doma podstanari,i sviraju odlično za taj novac. Govorimo o 280kn,da se razumijemo. Svakako,ako misliš slušati medin savjet i graditi si Hi-Fi,razmisli o 280kn ulaganju,svira odlično za onboard zvučnu,i malo pomalo štedi sastrane za nešto iz Hi-Fi domene.
http://www.divoom.com/X1.htm
Za Realtek 883,888 i 889A koji se obično nalazi na matičnima,kao i Via,i šta ja znam koji još,ADi Soundmax i slične zvučne,ovaj Divoom je plafon isplativosti. Razmisli,280kn,ponavljam.