08.04.2010., 17:58
|
|
relaksirani lemur...
Datum registracije: Feb 2007
|
hvala niky, hvala svima na podršci.
OVAKO:
upravo sam connectan sa dotičnog routera, i očigledno radi i to ko raketa...
  .
nisam znao da ću ja na kraju moć podjelit savjet o odbrikavanju ove beživotne cigle, ali eto... ovako:
definitivno djelotvorna je gore navedena metoda.
kako bi bila legitimna, namjerno sam zabrikao router još tri puta, i svaki put ga doveo natrag iz vječnih lovišta.
pokušao sam dosta metoda koje bi teoretski trebale raditi i pišu po forumima, i na kraju sam bio prisiljen izmislit neku kombinaciju, i za to mi je trebalo yebene tri noći do pet ujutro doduše, i igre pokušaja pogreške.
ništa drugo nije uspjelo, i to u puno pokušaja, tako da je ovo definitivno working metoda. ako će netko imat problema s tim routerom, i treba detaljnije pojašnjenje može me pm-nut:-))).
trenutno je na njemu originalni firmware, i opet nemam wpa2, jer mi se novi firmware jako nevoli s ovim gov@ncetom. pa ako je neko čuo za stvarno efikasan novi upgrade, isprobani u praksi, volio bi da mi javi, tak da pokušam s tim, jer ove na koje sam ja naišao ne vrijedi stavljati (a nisam baš pretemeljito tragao za najnovijim firmwareom), jer je prevelik rizik od zabrikavanja, makar sve ljepo krasno u teoriji zvuči.
na puno mjesta na forumima, uključujući naš, sam čitao kako su ljudi odustali i bacili taj router, pa evo, možda ovo spasi koji:-), makar je odvratna starudija:-)=, al i moja baba je pa se lječi još uvjek.

|
|
|