Imam Epox 8kda3+ i Corsair 2x512 XL Twinx 3200. U nekim igrama mi se komp resetira i kad se dignu winpiše sirius error.Ploča je rev 1.0 bios 5/5. Probao sam sa frendovom pločom koja je rev 2.2 bios 15/9 i tu se događalo isto. Čak je na toj ploči kod boota znao doči plavi ekran sa porukom Bad System Config Info 0x00000074. Latencije su 2-2-2-5 2T iako su moduli 1T.Držao sam i 1T i 2T događalo se isto. Sad imam svoju ploču i baš nigdje se ne ruši, probao sam hrpu testova sve prolazi u najboljem redu ali se ruši u nekim igrama. Šta je najgore to rušenje je jako rijetko
mogu igrati i po 3-4 sata i ništa a nekad 15min.Temperature su u redu proc max ide do 47C kučište 30-34. Koristim zadnje drivere za ploču i grafičku (Leadtek 6800GT) iako sam probao i starije.Win sam instalirao nanovo tako da tu nije problem. Pogledam u Event Vieweru piše reboot zbog bugcheka i hrpa brojeva.
Napajanje je Enermax 430W. Prije te memorije imao sam 2x256 Corsair Twinx LL i to mi se isto događalo.
Da li je tu u pitanju loša komunikacija između ploče i rama ili je nešto drugo.
I na kraju da pitam da li je dobra DFI ploča jer ako ovo ne riješim probaču sa drugim proizvođačem.