Primjetio sam da kad spotam lika taj spot nekad traje dosta dugo, a nekad tek par sekundi iako je lik živ, npr. trči i ja ga spotam s 12x sniperom, on trči i dalje, ali više nema spota???
Što se tiće izbora postavki za server postoji samo jedno moguće rješenje - glasovanje. Ako 13 ljudi želi jedno, a 14. se naljuti što nije po njegovom - to je njegov problem. Constantin je na početku jasno rekao da će sudjelovat jedino ako bude SC, ja sam rekao da preferiram HC, ali kako većina hoće SC i ja ću se prilagoditi i sudjelovati. Tad smo odlučili da će bit SC i to je to. O svemu ostalome možemo glasovati ako bude razilaženja iako mislim da ih neće bit, ime smo već dogovorili manje-više, ostalo je par detalja koje lako izglasujemo. Jer koliko vidim većini je manje više isto kako se zvao server, bitno da se igra. Kill cam ima prednosti jer smanjuje kempanje snipera, ali s druge strane funkcija snipera je da kempa.. FF off je ok, tjera te da više razmišljaš, a ne da bezglavo juriš i panično sprejaš oko sebe kad nešto zašuška. Traži bolji skill, ali jebga..