Tema: HTC HD2
View Single Post
Staro 08.04.2010., 14:58   #109
Thommy
Premium
Moj komp

Thommy's Avatar

Datum registracije: May 2007
imam HD2 od 12 mjeseca prosle godine i do prekjucer sam koristio orginalni rom koji je dosao sa njim naravno sa hrpom registry tweakova ali taj stock rom imao je par nedostataka koje se nisu dale ispraviti( problem kor replayanja sms poruke, preglasan zvuk u slusalici tokom razgovora koji se nije dao smanjiti...)

cekao sam update 1.66 za stock rom ali za nasu regiju nije sluzbeno izasao, doduse ima nesluzbena verzija

prekjucer sam instalirao HSPL i "kuhani" rom Artemis HD2 v8.0 i HD2 radi puno bolje i brze nego sa stock romom

također za sve korisnike ovog uređaja svakako preporucam instalirati progm BSB tweaks koji omoguca podesavanje hrpe dodatnih postavki

također narpavio sam jos dodatno i hrpu registry tweakova koje mozete naci na sljedecim linkovima link1 link2

flashanje sam obavio putem usb kabla isto kao sto sam radio vec 100 puta prije na svom starom htc p3600

također instalirao sam i Manila Home Tab modification ima ih vise vrsta meni se ovaj pokazao najbolji

za navigaciju koristim garmin i sve radi odlicno

oko potrosnje baterije nemogu za sada nista reci jer u ova 2 dana kako sam instalirao taj kuhani rom stalno nekaj cackam po telefonu i postavkama i spojen je preko wlana na net pa baterija brzo odlazi

sve u svemu ja sam zadovoljan sa HD2 i nevidim razloga da bi ga mjenjao naredne dvije godine dok oped necu produzivati ugovor sa mobilnim operaterom
Thommy je offline   Reply With Quote