Citiraj:
Autor Dizel
Manžukića prodati za 1kn, a Vrdoljaka dati gratis uz njega. Bože, koje su to panjine...a i mali Kramarić je postao samo razvikani mladić koji ne napreduje previše i ne "grize" u minutama koje dobije.
Barbarić i Badelj su mi od domaćih igraća jedini klase, a od stranaca Morales(koji je nešto zaronio u zadnje vrijeme) i naravno Slepi kad mu daju lopte jer sve mora ići na panja Mandžukića, nabijem ga na kurac smotanog.
|
Apsolutno se slažem sa svime. Jedino me čudi kako nitko od vas ne spominje Sammira - lik je uprskao jedinu Dinamovu šansu na utakmici
Inače je Dinamo jadan i bijedan u zadnje vrijeme, muka mi je gledat. Svi napadači osim Slepog su za kurac, a Slepi pored Mandžukića neće niakd dobit loptu...
U sredini katastrofalni Sammir (koji je prema najnovijim Mamićevim ''informacijama'' na spisku Arsena Wengera

) i Morales izvan forme (ne znam kaj se s njim dogodilo).
obrana je osim Cufrea jadna, na golu panj zbog kojeg smo popušili ligu prvaka a i jučer gol ide njema na čast...
Zašto ne igraju više Tomečak i Slepi, a Sammir i Mandžukić su pretplaćeni na prvi sastav, nikada mi neće biti jasno. A Mamiću nikada neće biti jasno da njih dvojicu neće moći masno prodati, a možda će ih na kraju morat i donirati NK Radniku iz VG-a, da im popune igrački kadar na klupi.
Ma joj, jadno sve skupa, treba rastjerat pola prve momčadi i cijelu upravu i trenera pa krenut iz početka...
Citiraj:
Autor Dizel
Ne kužiš ti što je to "južnjačka vrela krv/mediteranski temperament" 
|
Kolko sam vidio jučer, i nisu bili tako vrući, morali su zapalit pokoji stolac svog najljepšeg stadiona da se zgriju