View Single Post
Staro 08.04.2010., 11:02   #544
Jerry Drake
Premium

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Manžukića prodati za 1kn, a Vrdoljaka dati gratis uz njega. Bože, koje su to panjine...a i mali Kramarić je postao samo razvikani mladić koji ne napreduje previše i ne "grize" u minutama koje dobije.

Barbarić i Badelj su mi od domaćih igraća jedini klase, a od stranaca Morales(koji je nešto zaronio u zadnje vrijeme) i naravno Slepi kad mu daju lopte jer sve mora ići na panja Mandžukića, nabijem ga na kurac smotanog.

Apsolutno se slažem sa svime. Jedino me čudi kako nitko od vas ne spominje Sammira - lik je uprskao jedinu Dinamovu šansu na utakmici

Inače je Dinamo jadan i bijedan u zadnje vrijeme, muka mi je gledat. Svi napadači osim Slepog su za kurac, a Slepi pored Mandžukića neće niakd dobit loptu...

U sredini katastrofalni Sammir (koji je prema najnovijim Mamićevim ''informacijama'' na spisku Arsena Wengera ) i Morales izvan forme (ne znam kaj se s njim dogodilo).

obrana je osim Cufrea jadna, na golu panj zbog kojeg smo popušili ligu prvaka a i jučer gol ide njema na čast...

Zašto ne igraju više Tomečak i Slepi, a Sammir i Mandžukić su pretplaćeni na prvi sastav, nikada mi neće biti jasno. A Mamiću nikada neće biti jasno da njih dvojicu neće moći masno prodati, a možda će ih na kraju morat i donirati NK Radniku iz VG-a, da im popune igrački kadar na klupi.

Ma joj, jadno sve skupa, treba rastjerat pola prve momčadi i cijelu upravu i trenera pa krenut iz početka...

Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Ne kužiš ti što je to "južnjačka vrela krv/mediteranski temperament"
Kolko sam vidio jučer, i nisu bili tako vrući, morali su zapalit pokoji stolac svog najljepšeg stadiona da se zgriju