Citiraj:
Autor Gabre
lorde, ideš na HD2? meni je predobar mob, i odmah bi iphone za nejga mijenjao
|
Eto, došo je i kod mene jedan... Sad mogu bit objektivan. Igram se satima već. I ja ga ne bi ni u ludilu mijenjao.
Istina je da kad bi iPhone OS mogao na njega, u milisekundi bi bacio sam iPhone i uzeo to čudo. Ovako je još uvijek WM, meni preprepreloš.
Ekran - DIVOTA, touch - not so much -.-.
Fale mi normalne aplikacije, ovaj Sense UI nema posten landscape (?!), trebalo mi je 45 min da skuzim kak promijenit jezik u Hrvatski (nije tehnicki moj mob, vlasnik hoce Hrv)... Naravno nije moguće, ni preko registryja.
Citiraj:
Autor Sa_Stilom
Meni danas stiže, yeey
Stigao, dojmovi:
- Fali mi stylus
- Ekran se malo blesira - kada tipkam ja stisnem jedno, a ovaj poludi i počne tipkati totalno druga slova (ne nije T9) jednostavno poludi...
- Ponekad po 10 puta moram nešto kliknuti da prihvati
- 2GB kartica VELIKI MINUS, moram sad još kupovat 8GB ili možda potegnem do 16GB.
edit: Instalirao svoju omiljenu igru: Rubiks Cube, i dosta je teško vrtiti kocku. Jest da aplikacija radi puno glađe, ali ekran kao da često ne prihvaća pokrete, jel to moj ima grešku ili je to jednostavno tako?
|
Ekran se puno blesira. :P Najvise me zivcira sta odabere slovo do slova kojeg tipkam. Nekad zna odabrat slovo koje je 3 cm daleko. -.- Cak i nakon sta sam smanjio sensitivity, jos uvijek je koma. I kalibrirao sam ga 100 puta i isprobavao sve moguce. Jednostavno - lose.
Ekran mi se dosta blesira, npr i kod odabira dolje na slajderu, pocne mahnito skakutat lijevo-desno. Ako duze drzim prst negdje, poludi kompletno na nekim mjestima, npr u Google Mapsu, pocne skakat lijevo desno gore dole.
I zivcira me kaj su stedili na memoriji. To je najskuplja komponenta u mobitelu, fino su ga pojeftinili.