Tema: HTC HD2
View Single Post
Staro 08.04.2010., 00:36   #108
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
lorde, ideš na HD2? meni je predobar mob, i odmah bi iphone za nejga mijenjao
Eto, došo je i kod mene jedan... Sad mogu bit objektivan. Igram se satima već. I ja ga ne bi ni u ludilu mijenjao.
Istina je da kad bi iPhone OS mogao na njega, u milisekundi bi bacio sam iPhone i uzeo to čudo. Ovako je još uvijek WM, meni preprepreloš.
Ekran - DIVOTA, touch - not so much -.-.
Fale mi normalne aplikacije, ovaj Sense UI nema posten landscape (?!), trebalo mi je 45 min da skuzim kak promijenit jezik u Hrvatski (nije tehnicki moj mob, vlasnik hoce Hrv)... Naravno nije moguće, ni preko registryja.

Citiraj:
Autor Sa_Stilom
Meni danas stiže, yeey

Stigao, dojmovi:
- Fali mi stylus
- Ekran se malo blesira - kada tipkam ja stisnem jedno, a ovaj poludi i počne tipkati totalno druga slova (ne nije T9) jednostavno poludi...
- Ponekad po 10 puta moram nešto kliknuti da prihvati
- 2GB kartica VELIKI MINUS, moram sad još kupovat 8GB ili možda potegnem do 16GB.

edit: Instalirao svoju omiljenu igru: Rubiks Cube, i dosta je teško vrtiti kocku. Jest da aplikacija radi puno glađe, ali ekran kao da često ne prihvaća pokrete, jel to moj ima grešku ili je to jednostavno tako?
Ekran se puno blesira. :P Najvise me zivcira sta odabere slovo do slova kojeg tipkam. Nekad zna odabrat slovo koje je 3 cm daleko. -.- Cak i nakon sta sam smanjio sensitivity, jos uvijek je koma. I kalibrirao sam ga 100 puta i isprobavao sve moguce. Jednostavno - lose.
Ekran mi se dosta blesira, npr i kod odabira dolje na slajderu, pocne mahnito skakutat lijevo-desno. Ako duze drzim prst negdje, poludi kompletno na nekim mjestima, npr u Google Mapsu, pocne skakat lijevo desno gore dole.
I zivcira me kaj su stedili na memoriji. To je najskuplja komponenta u mobitelu, fino su ga pojeftinili.
IcyTexx je offline   Reply With Quote