View Single Post
Staro 07.04.2010., 23:41   #9
iwwwek
xampp rulez

iwwwek's Avatar

Datum registracije: May 2009
Da, tekst je malo predugačak jer sam želio precizno opisati situaciju. Već sam razmišljao o tome da klijentima ponudim i opciju kupnje template-a za neki free cms pa da im to onda složim za 1000 - 2000 kn koliko ocijenim da bih mogao uzeti pa svi zadovoljni, ali većini je to prekomplicirano za editirati. Zato sam i napisao vlastiti cms u kojem nema puno "zbunjujućih" opcija. Upiši naslov i tekst, dodaj šifru, uploadaj sliku i to je to. A to onda rasporedim na stranici kako im paše. Međutim ja sam web dizajner, zapravo više programer a ne trgovac. Nikad ne idem sa ciljem da nekome izmuzem novac već nastojim dokučiti što klijent želi i dati mu najbolje makar on to sam ne zna. I nikad ne pretjerujem sa cijenom jer mi je dobra reputacija najvažnija. Ali eto izgleda da takav način poslovanja kod nas ne pali dobro.

Nemam ih namjeru zvati jer sam im rekao da me slobodno i bez ikakve obaveze nazovu za bilo kakve nejasnoće glede ponude ili bilo što drugo. A za kikiriki neću raditi jer sam ga već dosta pojeo. Neka im to netko radi za soma kuna pa će opet imati stranice kakve sada imaju.

Slažem se sa Codiac-om da sam trebao pitati koliko misle potrošiti pa bih mi puno toga u startu bili jasno.

Ipak mi se čini da ću se orijentirati samo na programiranje i prodaju putem specijaliziranih sajtova.

U svakom slučaju hvala na komentarima.

Pozdrav.