View Single Post
Staro 07.04.2010., 18:59   #2388
lhaymehr
Savršen sam
Moj komp

lhaymehr's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Probleme s visokim pingom riješiš pomoću resetiranja modema. Znači olovku iza u reset rupicu držat jedno 15 sekundi dok se modem ne resetira.

To su službene upute za rješavanje visokog pinga I nažalost jedino rješenje za Thomson. Problem je u tome da kad ga resetiraš gubiš sve logove, Address Book, Call Log, Port Forwarding, itd.

Meni je to doduše dopizdilo pa sam ja to rješio hakiranjem modema, dodavanjem roota i modifikacijom SetUp wizarda (User.tpl) koji se nalazi na Thomsonu u \dl mapi a kojem se pristupa preko FTP-a (cmd > ftp 192.168.1.254). Sad svaki put kad resetiram modem samo pokrenem SetUp wizard dostupan is Web sučelja i sve postavke su vraćene. User.tpl file se ne briše resetom.

Preporučio bi svima da naprave šta i ja sa svrhom da se prisili AMIS da riješe problem terminalne opreme koja je za kurac a ne za upotrebu jer ovako nema smisla. Resetiranje modema nije rješenje ili je privremeno rješenje sa nuspojavama a za "stvarnu" podršku ih trebaš jebat satima da te konačno spoje s nekim ko govori jezik i da ti on nakon sat vremena razgovora kaže nešto u smislu:"nažalost mi to ne možemo/nije nam u ugovoru".

Zadovoljan sam s AMIS-om i nemam ih svrhu zajebavat bez potrebe al neke stavke treba riješit.

Ako ima zahtjeva napravim upute za ovo s User.tpl s napomenom da ako niste skloni zavirivanju pod haubu imate 101% šanse zajebat stvar i bit pozdravljeni s otkazivanjem ugovora.
lhaymehr je offline   Reply With Quote