Citiraj:
Autor De5tr0yer
A baš sam si konto da kupim taj blok, damn
Ajd neke koristi od toga
Na tvom mjestu bih zujalicu zamijenio pasivcima kao na memoriji npr.
Čime si flashao grafu, može link na postupak? Možda se i ja bacim u cijeđenje masti 
|
Ma ova zujalica je u biti najtisi dio..opce ne zuji..bojao sams e da ce preglasna bit pa sam je spojio na molex..sad kad sam vidio da je necujna (isto toliko i kvazi puše), spojit cu je na pin gdje je bio ukljucen ventilator na grafickoj.
Takodjer su jezeki dolje, ali ne oni visoki kao na memoriji, nego oni koji ostanu viska (Zalman paketic iz Linksa).
A grafu flashas sa svojim biosom.. Naime, skines nibitor i nvflash.
Sa nibitorom probaj (ako si na xpu) skinut postojeci bios sa graficke (imas opciju GET BIOS from ...) i onda SAMO stavis pod voltaže gjde piše EXTRA na 1.1 i stisnes save...To je sve
Ako nemozes skinut bios (win 7, vista...) sa nibitorom, mozes sa nvflashem, ali iz dosa...napravi boot usb sa onim HP TOOL nesto, bootaj, i ukucas "nvflash --save stari.rom" Onda opet napravis ovo opisano gore.
Ja sam si jos flashao odmah i taktove (760/1900/1080), da nemoram klokat sa afterburnerom ili rivom

(i dodao sam da se napise pokraj ASUS BIOS 69...bla bla..by RaneZ

)
A flashat novi rom mozes takodjer samo iz dosa...isto sve, samo kuckas "nvflash novi-nabrijani.rom"..
eto, nadam se da kuzis... btw, sve voltaze koje kao tamo pisu, su u biti nekakvi labeli, tako da ti mozes stavit 1.3 ili 1.8V ali ce sejvat samo 1.1v jer bios podrzava samo do te voltaze. Sve preko toga moras hardware mod sa lemilicom.
Btw, neko je spominjao 3d Mark 06 = 14020 zasad

Trebam dic proc jos malo + timinge na memi = ide do 15k sigurno.
Sto gledam okolo, opce nije lose..to dobiva ekipa sa 250tkama
E da, De5tr0yer, pa jebemu sunce,SVAKI takav blok se moze prilagodit..sad mi je palo na pamet.. Ide on i na 5850...haha, 100%
Samo treba ako rupe ne pasu, uzet borer i lagano produzit. Pod uvjetom da je MANJI razmak izmedju rupa na grafikaneru. Ako je veci, kita.
Tadaa ! Mislim, ja to nisam radio, ali napravio bi da su razmaci to zahtjevali.