Tema: HTC HD2
View Single Post
Staro 06.04.2010., 23:31   #103
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Prva stvar koju sam tražio za mobitel je alarm, koji je meni jako bitan, jer mi se jako lijeno ustat ujutro na posao, a ovaj stock alarm je horor, nikakvih opcija, nit znaš dal je sviro, ni dal će svirat.

Probao sam par komada i svi su radili svoj posao i eventualno imali opciju snooze.

Onda sam našao GAlarm, za koji sam i prije znao, ali se plača.
Jučer sam dobio original od prijatelja ( )

Predobra stvar.

Postoje opcije da prilikom zvonjenja alarma npr mora se odraditi labirint, odnosno kuglicu pomoću G-Senzora odvesti u rupu, ili da prilikom zvonjenja mobitel zada neku jednostavniju matematičku jednađbu +-x/ i dok se ne riješi ili ne odvede loptica u rupu alarm neće prestati zvoniti, ili se baciti u snooze.
Tona tih kombinacija, postoji, odlična stvar za odmah se malo razbuditi pošto mi je to ujutro najteže.

Ali me baterija razočarala, sinoč napunio, evo sad je na 25%, a danas obavio 1 poziv od 30 sek, par poruka, jutros što je zvonio alarm par puta, jednom na WIFI na 2 minute i malo što sam prčkao na poslu po mobitelu (cca 30 minuta)

Inače mob troši 1% baterije na sat u idleu (baš sam pratio) ali kad se taj ogroman ekran upali cucla 25 litara u trečoj
Veliki letdown i morat ću si kupiti pomočnu bateriju na ebayu.

Vidio sam da je HTC izbacio i neke jače baterije, koje se mogu kupiti, ali su duplo deblje i mobitel sa njima dobiva grbu na leđima. Također te baterije dolaze sa kickstandom da se može nasloniti.

Čuo sam da novi ROMovi (i originalni i costume znaju drastično smanjiti potrošnju baterije, te mi je također update must-have)
Trenutno sam na 1.48 ROMu, počet ću sa novim originalnim za istočnu Europu za koji sam čuo dobre stvari.