View Single Post
Staro 06.04.2010., 22:11   #455
borny
Too much busy
Moj komp

borny's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor borny Pregled postova
Da se "pohvalim" svojim iskustvom oko produljenja.
u 11. mjesecu 2008. (tada izvan ugovorne obveze) smo se odlučili potpisati ugovor na 18mj. kako bi dobili wlan modem. taj ugovor bi trebao biti gotov ove godine, za 2-3 mjeseca. No na moj upit t-scumu do kad traje ugovor, dobio sam odgovor: do 27.4.2011.

Datumi mi se nekako nisu poklapali, pa sam vratio mail sa upitom kako su oni to izračunali. Par min kasnije nazvala me žena iz SZK kako bi mi objasnila u čemu je stvar. prošle godine sam prijavio kvar na modemu (pregrijavao se i resetirao vezu 10 puta dnevno), došao serviser, zamijenio i riješena stvar. Ono što mi nisu rekli je, da ta zamjena modema za sobom povlači i produljenje ugovora za godinu dana, bez ikakvog pristamka, upozorenja, najave, potpisa ničega
Ženska mi je rekla neka se žalim na racun@t-com.hr, što ću i napraviti.
Eto, da znate što se sve događa, ja i dalje ne vjerujem, ovo sam saznao prije 10ak minuta.
Da kolege vide rasplet...

Nakon mjesec i pol dana zivkanja na 0800 9000 i par mailova na racun@t-com.hr , uspjeh. Danas sam po ne znam koji put zvao i više nemam ugovornu obvezu pošto je prvotni ugovor istekao.
Treba biti uporan i oštar, samo na takav način se kod njih može istjerati pravda.

It's nice to be important, but it's more important to be nice!

borny je offline   Reply With Quote