View Single Post
Staro 06.04.2010., 18:36   #2857
Cartmann
Premium
Moj komp

Cartmann's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Constantine Pregled postova
drop od tenkova mi se cini poprilicno realnim,nije to mali projektil.

sad ce svi forsat c4 i vise nebude tako kul,ne sviđa mi se dok trcim prema tenku i neko me prestigne
Mislim da ti je fora propala onog trenutka kad si se pohvalio da si uništio preko 100 tenkova. Odmah meni i Neou proradila lampica, ja u tenk, a on 15-20m iza u sačekuši. Još da te ukokao prije nego si aktivirao c4 bilo bi idealno, ali...

Projektil iz Abramsa ide 1679 m/s i pogađa do 3km, u igri ga vidiš kako putuje. Nisam našao podatak za drop, ali na temelju brzine i snage mislim da je u stvarnosti dosta manji nego u igri. Makar je to razumljivo, u igri se rat vodi drukčije nego u stvarnosti.

Citiraj:
Autor tech Pregled postova
A jel ti fora, meni je C4 primary weapon još od bete.
Sjednem u grmlje, poslažem ga po neprijateljevoj ruti i čekam.Priceless je cijeli squad dignuti u zrak
A da ne pričam o plentanju i slaganju C4-a na mcom, gosopn se dovuče defusati, par sekundi kasnije BOOM.
Meni i dalje nije jasno s kakvim to protivnicima igrate kad vam dopuste da dođete do njihovog mcoma (to još i kužim), tamo prvo engageate, a zatim i u miru položite c4 i neprimjeceni pobjegnete u grmlje. Ja cim vidim na mapi da nam netko engagea mcom trčim prema njemu i prvo idem na neprijatelja jer nema smisla ic na mcom ako je neprijatelj tamo, a s detonatorom u ruci si sitting duck. Harakiri je jos i izvediv, ali pobjec.. tesko, jedino ako bas igras protiv invalida.

ps. a to [cro] je zanimljivo pitanje.. s jedne strane nije lose jer kad u timu ili squadu imaš kolege s [ger] nećeš mu napisat "dolazi branit zastavu". Ali za nas forum i nije tako bitno jer je ionako službeni jezik komunikacije hrvatski, a englez ili švabo koji uleti nek se snađe.

Cartmann je offline   Reply With Quote