View Single Post
Staro 06.04.2010., 17:15   #14
LuxZg
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Qtype Pregled postova
odlično....

naveo si sve što sam i ja taman počeo tražiti u monitoru i skoro i iste modele koje sam i ja našao

sad si mi smanjio vrijeme traženja
idem sad u potragu za tvojim modelom i gdje ga kupiti...

daj mi samo reci sad kakav ti je nakon što vidim da ga već neko vrijeme koristiš????
Pa moram priznati da sam jako zadovoljan. Samo definitivno vrijedi ovo što je napisao vga killer - kad god si dovučem trosjed i "zalegnem" moram monitor nagnuti da mi slika bude kak treba. Ako pak uvijek gledaš monitor sa cca iste visine (npr uvijek sjedeći na stolcu) onda pogotovo nemaš nikakvih problema.

Osim toga sve za 5, na 1 gumbić prebacuješ signal sa DVI<->HDMI<->VGA, ako neki od kabela nije uopće spojen jednostavno ga preskoči kao da ga ni nema. Prebacivanje traje jedno 4-5 sekundi, al nije strašno jer ne "šaltaš" stalno.

Prostor na desktopu je "wow" nakon mojih 17" CRT-a, slika je dobra, jasna, nemam nikakvih problema sa odbljescima.. Oči su mi zdrave, ne bole, ne peku (što me počelo mučiti sa starim CRT-om kako je počeo umirat lagano).. A sjedim i buljim u taj ekran i po 12h dnevno bez prestanka ponekad.. Što još želiš znati?

Aha, i DVI kabel sam dobio u kutiji s njim, kao i VGA. HDMI ako trebaš moraš kupit negdje, naravno.. Al dok si u dućanu svejedno zamoli da ti otvore kutiju pa da provjeriš jel sve unutra, to valjda ovisi od pošiljke do pošiljke, pa da se ne vraćaš u dućan bezveze po kabel kasnije.

Uglavnom eto, ja zadovoljan, a ti pitaj što te još zanima.

EDIT: E, i ako voliš gledat DivX-e na kompu.. počni skupljat materijale s većim rezolucijama.. ;D Naime, stari DivX-i izgledaju .. jadno.. Mislim, kad ih gledaš s metra udaljenosti, a rastegnuti su na 1920x1080 Zato pak zadnje serije kaj sam si "nabavio" gledam fino u "HD" (MKV, 1920x1080, H.264 etc), i faaakat je slika za pet.. Samo takve serije žderu mjesta na disku.. al vrijedi
Intel Core 2 Duo E4400 @ 320x10 (3200MHz) w/ Scythe Ninja rev.B + 120mm fan | Gigabyte GA-P35-DS3R (Intel P35 + ICH9R) | 4x 1GB Kingmax MARS DDR2 800 CL5 | Sapphire ATi Radeon HD4890 | Seagate 7200.11 250GB+2x WD Black 640GB+Samsung F3 1TB; svi SATA/7200rpm | LG GH20NS15 SuperMulti, SATA | LG W2361V-PF 23", 1920x1080, DVI+HDMI | Aplus CS-188AF case w/ 250mm side fan | onboard 7.1, with Logitech X-540 5.1 speakers | Chieftec 450W /w 120mm fan | Windows 7 64bit Enterprise
LuxZg je offline   Reply With Quote