Citiraj:
Autor LW/Max
Svaka cast Jerry,ti se bas potrudio iskopat sve ove podatke! Zahvaljujem na tome! Ovaj E6500 je relativno "povoljan",ispod 800kn,po svemu naveo si me da njega kupim
Ja se nadam da je dovoljan za ovu grafu...
|
NP, tome ovaj forum i sluzi!
Citiraj:
Autor LW/Max
Edit posta,jebi ga od svih informacija se pogubi 
A decki,sta mislite koliko bi mogao max traziti za ovaj moj proc i 8800GT? To bi prodao i nadodao onda jos nes za eto neki bolji proc,koji ce zadovoljit grafu.
|
Kada prodas to dvoje taman imas za E6500 i neki dobar cooler.
Edit:
Buduci da sam i ja iz Hercegovine dobro znam kakve su dolje cijene te da je cisto samoubojstvo dolje kupovati HW koji je trenutno in! Cijene u HR koje su u zadnje vrijeme isto tako prilicno napuhane mozete povecati za 35-50% da biste dobili cijene dolje.

Jos mislite da je isplativ prelazak na novu konfu?
Citiraj:
Autor Gjurovski
Veli da zivis u proslosti dok je harao nekakav polujadni Unreal 3 engine koji je ujedno proslost, sve sto izlazi sad i sto ce izlazit u buducnosti ce fino koristiti Q-ove a bome za 800-900kn se nade rabljeni Q6600 koji je daleko bolji zalog u buducnost nego novi dualac...
|
A ti ocito zivis u buducnosti!

JA velim kakvo je stanje SADA a te njihove pamflete o upotrebi 4-6-8 jezgri mogu okacit macku o rep sto se mene tice! Istu spiku prodaju vec zadnjih 5 godina otkako su se quadovi pojavili i sta imamo danas od igara da iskoristava 90% mogucnosti jednog quada!? Ako ti padas na to to je tvoj problem a ja cu kupiti "nesto" kada mi to "nesto" zatreba!