View Single Post
Staro 06.04.2010., 10:36   #18
Jerry
Premium
Moj komp

Jerry's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor LW/Max Pregled postova
Naravno da cu igrati jos druge igre,vec samo sam testirao 2 igre jer sam radio svjezu instalaciju OS-a,pa nisam druge stigao instalirati,sad cu za koji dan u Zg,pa cu uzeti BFBC2.

Jedina prednost u odnosu na nesto polovno,ujedno i jeftinije je sto novo kad kupujem eto mogu na vise rata.
Razmisljao sam ja i o prelasku na I5,al jebi ga,bojim se izac ce me skupo,a zenim se za 3 miseca pa mi svaka marka ili ti kuna potrebna
Racunao sam prodat svoje,znaci taj dualac na 2.33, 8800GT i imam to novo napajanje MS 550W,al nemam pojma koliko bih mogao traziti zato,znam da ne bas puno.

Netko je spomenio OC proca,ja se stvarno u to bas nekuzim,pa nebih tio petljati,jer sam istu maticnu,ne ja vec susjed mi sprzio,3 dana nakon kupnje cjelog compa. I on se slabo kuzi u to,ja jos manje,pa nebih htio da mi i ovu sjebu Sva sreca pa mi je zamjenili u HG-spotu.
Kada sam spomenuo OC E6500 mislio sam na OC na defoult voltazi dakle, bez ikakve mogucnosti "paljenja" kako ti velis.

Za one koji jos preporucaju QUAD neka pogledaju ovaj clanak od Core i7 920+HD5870 na taktu od 2GHz do 4GHz:
http://www.legionhardware.com/articl...hd_5970,3.html

Sa 100% overclocka je dobiveno 12% veci FPS!
Tebi je racunica jednostavna:
185KM novi E6500 ili
400KM novi 750+200KM novi DDR3 RAM+250KM nova ploca i imat ces 10% veci FPS!

Citiraj:
Autor bluefluid Pregled postova
I cod4 i crysis pokazuju bolje perf na kvadovima, uostalom, sudeci po ovome, vjerojatno ce covjek igrati i neke druge fps-ove, tu bih se dotaknuo bad company 2 koji je na mojoj i7-ici 920 trpao 7 jezgri.
http://www.techspot.com/article/255-...nce/page7.html

Citiraj:
Here is the same Core i7 920 processor with two cores disabled as well as HyperThreading. As you can see neither core is maxed out, but the CPU utilization is much higher. So again, a decent dual core processor such as a Core 2 Duo E8xxx or Phenom II X2 should be enough to get the most out of your graphics card in this game. While it is quad-core optimized, the game is not demanding enough on the CPU to warrant it based on what I have seen so far.
Edit:
Zasto samo ja na ovom threadu dajem linkove na testove sa stvarnim brojkama a ostali vade "cinjenice" iz mjesta gdje sunce ne sija?

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 07.04.2010. u 16:25. Razlog: spajanje postova
Jerry je offline   Reply With Quote