Citiraj:
Autor crocro25
Zašto su danas ti prokleti bicikli tako skupi ?
Sječam se jedno prije 10god si imao LIMEX I ROG JOMU i onak koštali su 1000kn i bili su ''da bili su'' jako kvalitetni i sa home tržišta gledano jako isplativi. Sada kad mi treba bicikl samo ovako malo za voziti se u proljeće imam problema jer najobicniji tamo neki GIANT košta oko 1800kn a kvalitetom je 'sranje' ?
Ako želiš Fishera,GT,Norco itd svi su od 3000kn pa na dalje, zar je ponestalo jeftinijih marki ili se to meni samo cini, pricam o online shopovima koji nude bicikle OD 1600kn itd na dalje i taj od 1600 je onak zadnje smece....Ne kuzim , pa to je bicikl a ne auto.
|
a eto...uglavnom sad imaš u kategoriji
ispod 1k kn :
interšpar bicikle (olpran nešto) koji su cijenom oko 500-700kn
ispod 2k kn :
giant rock koji je 1199kuna
i to je sve što se isplati uzimati...praktički nijedan drugi model se neisplati uzeti do 2000kn...naravno full deore oprema se počinje dobivati u kategoriji 3000+kuna, full xt je u kategriji 5000kn+kn i tako dalje
uglavnom uzmi si polovni bicikl kao i ja...recimo za 2000kn se da složiti relativno lijepi bicikl

ali polovni naravno
inače meni su još ovo i uredu cijene kad vidim da dječji bicikl...ona mala trokolica kad vam dijete ima 4-5 godina dođe 1000kuna...e onda stvarno više neznam što bi rekao