Ja svoj bike saljem na servis jer sam pisao i slavenu iz proteajaske, oni su glavni uvoznici za SRAM grupaciju za Hrvatsku
i evo odgovora
Moguce je da je tokom vremena ulje za podmazivanje iscurilo kroz brtve pa Vam zato vilica sad radi neprihvatljivo. Kako god bilo, vilicu bi trebalo poslati ovdje na servis. Posto je bicikl pod garancijom furate bike u ducan gdje ste ga kupili da skinu vilicu i posalju nama na servis jer smo trenutno jedini ovlasteni servis za Rock Shox u Hrvatskoj.
Pozdrav!
Cim se vrijeme popravi vozim bike di sam ga kupio jer imam jos 2mj garancije. Vilica je uvijek na pocetku tvrdja dok se ne razradi.
Gle uzmi bike jer je fakat to povoljna cijena, a ak ce te vilja i zajebavat nekaj odneses na servis jer imas godinu dana garanciju tak da to i nije neki problem, a za te pare neces naci niti jedan sa full deore i RS dart2 viljom, vecina il ima iste ili bolje shiftere a vilice su im RST ili Suntor a mislim da je ipak upocetku imati barem bolju vilju jer je ona najskuplji dio. neka bolja od RS dodje oko 2000kn, a shifteri dodju oko 200kn i lako ih zamijenis poslje.
Citiraj:
Autor Vuco
Vilica je loše tvornički servisirana. Ulje na preloadu ne smije puštati jer tamo ulja ne smije biti (u lijevoj nozi gdje je opruga). Naprema raznim Suntour-ima i RST-ovima vilica je majka, koliko god bila dno ponude RS-a.
|
Krivo sam se izjasnio, meni je na lockoutu (desna noga kada se gleda odozgora preko volana

)
Kao sto sam reko, bike cu odnjest da mi servisiraju vilicu pa nek oni vide kaj je sanjom, a mozda ubodem i neku novu vilju tora-u ili rebu