Citiraj:
Autor mstaracm
Našao sam da raid 0 dva Intela M serije NE daje boost koji bi ljudi očekivali, ukupno nekih cca 20% što i nije vrijednost zbog koje vrijedi uložiti dodatnih 1700kn!! Imaš ti neki link di su konkretne brojke i usporedbe ??? Ovaj podatak je sa TomsHardwarea (što i nije pouzdan pokazatelj istinitosti  )!!!
|
Ja sam gledao test u kojem ta dva intela deru 445 MB/s sekvenijalno. Gdje, ne sjecam se

Evo jucer citao da dva Intela iz V serije daju 300+ MB/s uz gotovo jednako odlicne IOPS performanse itd, ne pate od write problema (write raste linearno, pa cak i vise nego duplo), itd.
Jedino sto mi pada na pamet da ih netko uparuje na pusiona kontroleru koji onda uletava u zasicenje ili nesto... Bo.
Vecina ovih drugih SSDova od konkunrecije daje vece write brzine, ali mi je to gotovo pa nevazno, a skoro svi osim mozda 1-2-3 iznimke pate od nekih pizdarija problema (recimo neki kingstoni su imali porazno lose write rezultate kod malih fileova, neki pate od pada performansi nakon prvih 30-40% diska - mislim da je to bio crucial? ... itd.). Intel je safe bet.