Citiraj:
Autor MAGARAC
Vidim da se taj model više ne proizvodi. Rađe uzmi neki noviji model tipa
Corsair SSD 128GB Nova Series .
|
Pogledao sam par review-a tog diska i odličan je, Indilinx Barefoot controller, samo nekak u multitaskingu nije nešt naj...:twisted:...! Neznam koliko se to u stvarnosti osjeti, testovi su jedno a praksa drugo...!???!
Našao sam i Corsair CSSD-F100GB2-BRKT 100gb,Sandforce controller i MLC NAND flash, oko 470$, samo taj model, koliko vidim na nabavi, nije dobavljiv kod nas..!
Koji bi bio best buy ssd do cca. 2500-3000kn a da ima 100+gb ???? Vidim da se kužiš u to paa
Citiraj:
Autor zwer
Moj savjet bi bio da srezes potrebe za prostorom i uzmes Intela X25-M od 80 GB, malo izdrzis na tome, a kasnije kad padnu cijene malo ili kad uleti dobar deal na trznici, kupis drugi, pras u raid i uzivas u nirvani. Gledao sam miljon testova, intel stvarno ubija u vecini stvari, pogotovo read/write na 'niskoj bajtazi' i slicno. Vjeruj mi, write kod intela definitivno nije problem, ide i preko 70 MB/s (do 85-90 cesto), a i kad razmislis, na njega sigurno neces kopirat ogromne kolicine podataka, jer neces imat source koji cita preko 90-100 MB/s
Mene ubija sto mi stalno ulijecu neke pi_darije sa vecim prioritetom pa nikako izmagijat pare za taj prokleti intelov SSD, vec sam lud.  
|
Hmm da, samo je zajeb dati cca 2000kn za disk pa da ti bude premalo prostora a i disk bi trebao biti dugoročno ulaganje tj da se ne mjenja ko grafe pa mi tih 80gb nekak na granici...:čitaj preMalo:...!
Idem

kakve su performanse dva Intela u raidu....160gb je dosta prostora ali i cifra od 3400 je paprena