View Single Post
Staro 04.04.2010., 11:02   #1129
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor mstaracm Pregled postova
Evo i ja sam se napokon odlučio uzeti SSD, imam još neku malu sitnu dvojbu pa se obračam Vama za pomoć

Pratim ovu temu i vidim da se dosta ljudi odlučilo za Intel X25-M G2 80gb i zadovoljni su sa istim...
Moje potrebe su taman na granici od tih 80gb za primarni disk pa kad već uzimam novi disk bilo bi dobro da ipak bude za mrvu veći ali nije nužno (ako su veći neisplativi)!!
Moj savjet bi bio da srezes potrebe za prostorom i uzmes Intela X25-M od 80 GB, malo izdrzis na tome, a kasnije kad padnu cijene malo ili kad uleti dobar deal na trznici, kupis drugi, pras u raid i uzivas u nirvani. Gledao sam miljon testova, intel stvarno ubija u vecini stvari, pogotovo read/write na 'niskoj bajtazi' i slicno. Vjeruj mi, write kod intela definitivno nije problem, ide i preko 70 MB/s (do 85-90 cesto), a i kad razmislis, na njega sigurno neces kopirat ogromne kolicine podataka, jer neces imat source koji cita preko 90-100 MB/s

Mene ubija sto mi stalno ulijecu neke pi_darije sa vecim prioritetom pa nikako izmagijat pare za taj prokleti intelov SSD, vec sam lud.