View Single Post
Staro 04.04.2010., 10:04   #2667
generic9974
Premium
Moj komp

generic9974's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
do sad sam bio dosta ravnodusan prema cheaterima .... odigram rundu do kraja i nadjem novi server ..... ali zadnja tri dana sam naletio na 2 servera koji su mi digli tlak do neba...

... krenem igrat domination i ispucam par metaka i krenem reloadat a ono ... nista .... mislio sam da sam si razbindao tipke pa svrljam po postavkama ali sve je kako je bilo .... i onda je pocelo ... svi na mapi su imali unlimited ammo .... tip do mene pere rafalno sa GL-om i nailazi AC130 .... i pocne sijat po mapi rafalno .... cijela se mapa tresla i bila u dimu, morao sam skinuti slusalice jer je bilo nemoguce igrat

.... prije toga sam naletio na mapu na kojoj se domination igrao veljda bez kraja .... ili ja nisam imao zivaca cekat kraj jer nakon pola sata svi su imali 200+ killova ... da nije bila mapa Estate jos bi mozda i igrao duze ali ovako ...

...citam na steam forumu da je netko neki dan uletio na mapu gdje su svi imali speed i skok ko likovi iz crtica

zalosno je sto sada cheateri ako su host povlace i sve druge igrace u to ...

... probao sam bfbc2 ali nikako da mi sjedne ... igra ima sve ali opet nesto fali ... ne znam sto ali nije mi to to ....
samo zbog dedi servera i PB-a (koji iako nije savrsen bolje rjesava bananje) razmisljam da se ipak prebacim

... VAC ima politiku odgodjenog bananja (da se ne otkrije nacin na koji radi?????) pa cheateri haraju cak i par tjedana dok ih se ne banira