Citiraj:
Autor PointDexter
Reci koji mu je problem, da nebi ispalo da ga i ja imam 
|
Ne znam ni ja što je rekao, vjerojatno je Neo nešto pobrkao. Poltergeist mi je uzeo dva dogtaga dok sam jeo sirnicu, ali ok, on to ne može znat, a ja ga tamo nisam očekivao. Drugi dt odmah nakon respawna. Mozda je to. Nakon toga sam se zbuksao do mcoma i nastavio jest sirnicu povremeno bacajuci bombu i ubijajuci ekipu koja bi dosla aktivirat mcom. Nakraju mi je netko iz tima rekao da ih pustim samo da mozemo nastavit igrat. Ili je to. Treba igrat pametno, oštro, ali do granice, ne srljat. I naravno bitno je iskustvo, poznavanje mape i navika stalnog kretanja jer si inace laka roba. Ipak glupo je rec da otkljucavanje nije bitno, meni je, npr. skužim da Constatine trči za tenkovima i odlučim ga dočekat, izleti mi i pred nišan ko naručen, ja sav sretan ispraznim šanžer po njemu, on se okrene i likvidira me. Nakon toga popizdim i ljutito idem jurišat, pokušat nasilu nekog skinut što naravno ne prolazi, samo si laka meta. Ili puška, prije pratim lika, vidim ga da čuči iza kontenjera, desni klik i par kratih rafala prema njemu, on me skuži, jedan ili dva rafala prema meni i ja mrtav. Opet se iživciram i nakon toga griješim. Izgubiš volju za igrat kad znaš da ćeš ti počet pucat prema njemu, a on ubit tebe. Sad je ipak drukčije, jučer su skoro svi iz top 10 platili iz revolvera bar jednom, danas s njim pobio par amera, redom lvl 25+. Odma imaš više volje igrat. A gdje je još magnum ammo, armor i plus za manje sprayanje, to će tek bit uživancija.
Beo: primio fr, radi.