Citiraj:
Originally posted by Bubba
Naravno, zivio snobizam. To reci i momku koji ce jedva moci pokrenuti Windowse XP kako spada. Ali hej, glavno da se ima enforce dva i bjesna graficka, koja ce imati vise slobodne memorije nego sistemski RAM.
|
Ima smisla to šta si rekao, pogotovo što je čovjek mogao imai 768 rama umjesto premalih 256 ali pcchips ne hvala. Sis 748 chipset nije bed, ali barem kupiti epox (doduše ista firma

) ili gigabyte ili slično. Pcchips je ipak simbpl nekvalitete, kao niži rang svima nama poznatog ali i nikome dragog matsonika. Opet, kt600 ploče dobrih proizvođaća su oko 400 kn. Po meni je to ok izbor jer chipset je dobar, a kada je brand name ploča to ipak znaći nešto više (support, savjeti korisnika iste ploče, malo modanja i tako) Sis 748 je dobra stvar, ali nisam vidio ništa tipa asus ploča sa tim chipsetom ili sl. Znam da izgleda da sam snob ili tako nešto, ali kada sam imao a7n8x-deluxe nikad ništa mi se nije desilo. Nikad plavi ekran ili tako nešto, overclocking bez ikakvih bugova, full oprema, modanja kakvih oćeš, svi rami pašu, ma sve 5.