02.04.2010., 17:40
|
|
Banned
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Autor danvari
Prije 2 i pol godine sam uzeo Paviliona dv9000 (C2D,2GB, dual hard drive,Gforce 7600go...) kod g. Očka. Tada za RH nije postojala mogućnost HP jamstva, na što mi je spomenuti ponudio svoju garanciju na uređaj. Nakon toga, nekolicina ljudi iz moje okoline također je na moju inicijativu kupilo laptope kod njega, a koji su također vrlo zadovoljni uslugom. Mogu ga svima preporučiti kao kvalitetnog trgovca koji će uskočiti i nedjeljom navečer ako zatreba.
Što se tiče tv-tunera, radi se o ugrađenom modulu za gledanje digitalne televizije. Kad sam uzimao svoj laptop, bilo je nekih problema oko kompatibilnosti ugrađenog tv-tunera i signala u Europi, pa sam naknadno kupio eksternu karticu. Uglavnom, ne može škoditi.
Mislim da ne ćeš u RH naći bolju cijenu konkretno za dv-6.
|
a mislim ocito je da je dv6 za tu cijenu max sto mogu dobiti,mislim da i za vece novce nema bas neka jaca konfiguracija jedino sto sam skeptican u vezi te renew serije i opcenito jer 80% ljudi koji imaju neko misljenje ovako po forumima spominju produljenje jamstva za laptop pa ne bih zelio baciti 5000kn u vjetar
|
|
|