Citiraj:
Autor sinisa1989
Pa kolko sam ja informiran, PB uzima slike igračevog "ekrana" svako malo (to "svako malo" se može definirat po volji, znači uzima se minimalno i maksimalno vrijeme koje prođe od zadnje uzimanja ss-ova). Znači ti na toj slici vidiš što je igrač u tom trenutku vidio. Ako su crveni kvadratići, znači WH je siguran. Imaš još dosta shema sa crnim SS-om (tu hack blokira PB da ga uzme). Ali što se tiče samog crnog SS-a ima dosta problema sa određenim OS-om (najviše problema na 64-bitnom OS-u).
Taj crni SS nemora nužno značit da je igrač varalica, jer tome pridonosi hrpa stvari, npr. stari driveri od grafe, uključen AA i sjene i tak. Ima tih kombinacija koje mu se ne sviđaju.
@ Robert
Baš sam čekao tvoj odgovor jer vidim da imaš iskustva s time. Još ću malo proguglat o tim codovima i sličnim pizdarijama. Naime jučer su mi dvojica priznala da su imali hack kad sam im iščitao log, jer 98% varalica su balavci koji nemaju pametnijeg posla nego kvarit drugim zabavu, pa se s takvim lako riješi stvar. 
E sad me zanima za ove undetected. Jel bi ih ja mogao specatat kad bi im uzeo demo i onda pokrenuo neki WH pa da vidim njihove pokrete (kako prate ljude kroz zid i slično)?
Imaš neki konkretni savjet što se toga tiče, jer stvarno bi ih htio iskorijenit kolko najviše mogu?
|
Uvijek mos skinut public WH pa s njim gledat demo, ali ako ga ne ocistis kako spada moze tebe kickat i bannat pa ti to ne preporucujem.
Napravi sljedece, kad snimis demo, odi u igru i redom :
/devmap mp_crash
/disconnect
/demo "IMEDEMOA"
/developer 1
/r_showlightgrid 1
Onda ce ti pokazivati modelboxove kroz zidove pa okvirno mozes vidjeti dal neko ima WH ili ne, nije savrseno ali je najbolje sta se moze napraviti