Citiraj:
Autor ABuser
Palit = Gainward, odn Gainward = Palit, pošto je Gainward pod Palitom
Ja iskreno inaće ne vidim njihov smisao izbacivanja doslovno identičnih kartica. (doduše, barem po dizajnu odn sustavu hlađenja, sad jesu li neke komponente na smaoj kartici drugačije, ne znam, ali nisam se do sad uvjerio baš da je jedna firma bolja od druge)
|
I Gainward i Galaxy su pod Palitom. toliko o tome što su mi neki tupili da ne kupujem Palit/XpertVision, da su to zaurac grafe...
Ova GTX 260 sonic ima GPU takt 650MHz i po testovima, ide lako na 700 i više. samo jedina zamjerka Palitu je ta, što je bundle jako siromašan, a kao Sonic serija je nešto kao i Toxic (Sapp.) ili TOP (Asus), kao vrh ponude, a u bundlu 1 DVD, molex-to-6pin adapter, 1 DVI-to-Dsub i S/PDIF kabel MBO-to-VGA.
EDIT: igrao sam se malo sa afterburnerom od MSI-ja. Digao sam taktove na GPU 710/shd 1470/mem 1200. grafa pri igranju Metro-a i CoP-a ne prelazi 80°C. jel to okej, ili bi trebao smanjit nešto. inače, nema voltage control, tako da mi se čini da si sama diže napon koliko joj treba, a na reviewu sam vidio da su ju digli na 720/1480/1200. onda, jel to sigurno ili nije

?