View Single Post
Staro 01.04.2010., 14:13   #44
Overhaul
Premium
Moj komp

Overhaul's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
I tako, nakon par mjeseci kad je predstavljen "Paper Dragon" i napravljena reklama proizvođačima šarafa za drvo-dobili smo i paper launch Thermi serije
Žuč teče u potocima diljem neta, razglaba se o grijanju, potrošnji i perfomansama a grafa-nema.
To je po meni najveća greška, nakon toliko najava, lažnih predstavljanja i svega kaj sa tim ide na kraju smo dobili (još jedan) paper launch.
Al ajde-barem se vratio osmijeh na lice ponosnim vlasnicima GTX 28x serije budući da više ne drže laskavu titulu single-GPU grafe sa najvećim zagrijavanjem
da.. čitam kako se gosn jensen hvalio za vrijeme predstavljanja ati hd58xx serije kako on nikad nebi radio paper launch (atiju je trebalo tjedan dana da se pojavi po lokalnim dućanima)
Vidim i kako se Nvidija "osvećuje" XFX-u što kje tada prigrlio Atice, pa mu sad neda prvu rundu thermija. No eto XfX je odlučio LoLkati na to i izdaje u vrijeme tog launcha thermija najjaču grafičku kartušu ikad.
-no drugo me zanima: sjećam se da su u doba do kraja directX9 ere, ti direct iksevi izlazili sa revizijama kao neznam, danas FLasH playeri. I ljudi uredno updateali. Onda se odjednom počelo vezati DirectX za generacije grafičkih. Dakle Moje pitanje je: Kako su navodno sad u grafuljama u biti GPGPU, nije li moguće bios revizijom reprogramirati grafu da podržava noviji DirectX???
Konkretno, može li mi netko objasniti što to ima jedna HD5570, a nema HD4890 da se nebi dala reprogramirat za DirectX11???
Overhaul je offline   Reply With Quote