View Single Post
Staro 01.04.2010., 02:51   #264
kripton
Cars & Tunning
Moj komp

kripton's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor D-I-A-B-L-O Pregled postova
Ajme majko, ja sam mislio da će poletit
Mislim čuju se i radeonke podosta, ali kad su se ove zvijeri zalaufale morao sam malo stišat zvuk da me susjedi ne čuju
I da btw, dobro je lik na testu napisao
Da nije mozda kakav aerodrom u blizini pa se to cuje kakav mlaznjak da uzlijece

Da se samo nadovezem, rekli ste da je cijena Radeona skocila? Jelda? Sto znaci da GTX 470 nece biti 30% skuplja, mozda ce biti 15-20% a to ce tada malo vise opravdat cijenu, mozda ne dovoljno.

Najskuplja HD 5850 2500kn, 600kn skuplja od najjeftinije. Slazem se da je nabrijana, prebrijana, bi-turbo, 500nm, ali 600kn Jel se za tih 600kn dobiju 30% vece perf.? Jel isplativo dati 600kn vise?, ili mozda da preracunamo u eure?, nekome to ljepse izgleda

Oboje (nvidia i ati) idu istom politikom sa jako skupim karticama, tipa npr. primjer koji sam dao za 5850, takva verzija se jedva prodaje (ako sam u krivu ispravite me) a politika prodaje uopce nije komplicirana, dapace, APP.
Taman cijena koliko kosta GTX 470, zasto bi netko kupio slabiju karticu ako moze dobiti za iste par 15% jacu? Ok, hladnija, tisa itd, nekome to igra ulogu.

Citiraj:
Autor Herr Flick Pregled postova
Evo ovdje su ti najjeftinije 5850 u njemačkoj (ja nisam uzeo najjeftiniju nego srednju cijenu), a ako bude najjeftinija GTX470 360€ znaš da će neke trgovine nabiti cijenu do 400€ i opet si na razliki od cca. 90€.
Oprosti ali zar je ATi imun na to? Znaci sa njihovim karticama se to ne dogadja?

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Ne bi me čudilo da preskoče samo ovu seriju. Ipak je u pitanju masna lova. Sjetite se da Gainward godinama nije prodavao ATI da bi kod serije 4xxx uletio na tržište s ATI grafama samo da bi dobio više profita.
Jok, nije više, opekli su se sa ATijem pa su opet official nvidia
Cak su maknili ATijeve graficke sa svoje stranice? Ne sjecam se tocno koji je razlog da su se vratili na nvidiu, ali bilo je nesto tipa da su htjeli proizvest svoju inacu neke nabrijane radeonke sto ati nije dao, ovi se naljutili i za osvetu prekinuli sa atijem i opet se vratili prosloj ljubavi.
Inace Gainward nebi ni presao kod atija da nije Palita

Bas me zanima GS ili GLH verzija GTX 480

Nadam se da ce nvidia malo sredit tu novu seriju grafa, srezat potrosnju na nesto normalnije i izbacit malo bolje a ako ne to makar hladnije i manje zedne grafe. A za sada su ipak malo preskupi, makar ce i takvi proizvodi naci svoje kupce, makar zagrizene fanove.

Zadnje izmijenjeno od: kripton. 01.04.2010. u 03:15. Razlog: Prepravak posta
kripton je offline   Reply With Quote