Citiraj:
Autor Nani
Pa sta ocekujes od panela koji ima duplo manje pixela od Full HD modela? Da slika sa blu-ray-a bude jednaka kao na step-up modelima sa 1080p rezolucijom?
|
Eto vidiš, lijepo reci 1080p ne valja, ko gleda 1080p, ne treba kupiti, neka uloži duplo i to je to. Samo malo opširnije o HD kvaliteti bi bilo dovoljno. Ono iz reviewa, čovjek ne može steči dojam jel valja il ne valja. Sad sam dobio odgovor. Hvala. U biti fora je napravljena da mi sirotani kupujemo TV svake 2 godine, normalna pojava u cijelom IT svijetu. Nani,
I daj odma neku preporuku onda za to što trebam al nemoj pretjerivat s iznosima ajd do 7500kn, ako ima....
Citiraj:
Autor B-Link
To šta ti hoces košta 8500kn, zato nemoj kenjat, jbg, kada vozis corsu ili Mercedesa nije isto, makar ćete oboje prevesti od točke A do B, samo je razlika u cijeni, a svatko normalan ne očekuje od corse da ga vozi ko i mercedes, tako je i tu, pa mi nema logike šta ti sada nije jasno, kada je ovaj misterij "koliko para toliko muzike" odavno izmisljen 
|
Da, pitanje i je bilo takvo. Znači trebam uožit više. U redu. Znači moglo bi se reći da je u TV svijetu X20 corsa?

u klinac i TV onda

šala