View Single Post
Staro 31.03.2010., 23:31   #3529
B-Link
Premium
Moj komp

B-Link's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor Tomtam Pregled postova
Pročitao sam TO nekoliko puta prije i poslije no što si linkao i mogu reći da sam malo toga saznao. A to malo je da ''1080p HD kvaliteta slike nije na razini'' E sad, što to znači? Znači li to da kad pustim "Alchemy: Dire Straits Live" blu-ray neće ''baš biti na razini''??? WTF? Čitao sam i druge reviewe neke izvana i kažu istu stvar; HD 1080p baš i nije dobar i golim okom se vidi razlika.

Pa mi se čini, možda je trenutno najbolje kupiti ovaj TV, ali što će biti kroz godinu dana kad bude sve više materijala te visoke rezolucije koju x20 pokazuje, ali ''ne baš na razini''? Hoću li onda morati kupovati novi TV, da bi visoki HD materijal koji gledam ''bio na razini'' i da bi ja bio zadovoljan?
To šta ti hoces košta 8500kn, zato nemoj kenjat, jbg, kada vozis corsu ili Mercedesa nije isto, makar ćete oboje prevesti od točke A do B, samo je razlika u cijeni, a svatko normalan ne očekuje od corse da ga vozi ko i mercedes, tako je i tu, pa mi nema logike šta ti sada nije jasno, kada je ovaj misterij "koliko para toliko muzike" odavno izmisljen
B-Link je offline   Reply With Quote