Citiraj:
Autor simba
Pročitaj OVO
Tu ti je rečeno sve što trebaš znati o X20, a i više od toga. Gledaj, po meni je bolje sačekat X20 dok ga ne bude nego kupovat neki LCD. Pa nije smak svijeta ni nabavit ga iz Zagreba... Imaš u Ronisu i 37" X10 i X20. X10 ti je čak ispod 4.000 kn (3.900), a X20 trenutno dosta skuplji (4.480). Ako nije baš hitno moj savjet je kupovina X20. Ipak je bolja u odnosu na X10, jedino je nedostatak ar filter... Samo malo pričekat dok dođe više primjeraka u Hrvatsku i malo padne cijena...
Vidim da ima na par mjesta (tunica.hr, segar) X20 za 4.050 kn
Ne znam iskustva s njima, ali vjerujem da nema problema.
|
Pročitao sam TO nekoliko puta prije i poslije no što si linkao i mogu reći da sam malo toga saznao. A to malo je da ''1080p HD kvaliteta slike nije na razini'' E sad, što to znači? Znači li to da kad pustim
"Alchemy: Dire Straits Live" blu-ray neće ''baš biti na razini''??? WTF? Čitao sam i druge reviewe neke izvana i kažu istu stvar; HD 1080p baš i nije dobar i golim okom se vidi razlika.
Pa mi se čini, možda je trenutno najbolje kupiti ovaj TV, ali što će biti kroz godinu dana kad bude sve više materijala te visoke rezolucije koju x20 pokazuje, ali ''ne baš na razini''? Hoću li onda morati kupovati novi TV, da bi visoki HD materijal koji gledam ''bio na razini'' i da bi ja bio zadovoljan?