View Single Post
Staro 31.03.2010., 19:56   #2657
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Pa,ali ja nemam pristup cpanelu i to,samo pass za rcon tool koji Zmaj nije ni koristio,niti zna kako se koristi za BFBC2,al' bitno da ima
Ugl. taj tool služi (kako sam skužio) da se putem konzole kicka usera,banna,itd. i valjda se može staviti pass na server,vidit ću,moram prokužiti to još.
@ Narsil,pa jučer sam na HC u Laguna Presa imao 11/1 K/D i tri knife killa,ono.Meni je osobno HC jednostavniji baš zbog toga što lako rokneš protivnika/e.Npr. ubijem lika ispred kontejnera,uletim u kontejner i roknem još tri sa jednim šaržerom...što je sasvim oke,ali meni se ne igra na taj način,jer ono...mogu misliti kako bi meni bilo da naletim na nekog tko živi za HC server i rokne me pet puta za redom bez jebem ti.Sva sreća pa uvijek naletim na neku kul ekipu,ili imam sreću da nađem odličan zaklon i rokam ih odande,a ne mogu me spotati (tj. mogu,ali nema mape,pa me ionako ne vide)...dok dotrče do mene sve ih pobijem.Zato volim SC,jer se moram potruditi da nekoga ubijem,ili još bolje -više njih,kao i oni mene.
No eto,svatko voli nešto.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote