View Single Post
Staro 31.03.2010., 16:11   #260
Alfa_R
Registered User
Moj komp

Alfa_R's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Doink the Clown Pregled postova
Pa to je bilo očito kad je počeo vent hučiti k'o mutav ali temperatura je ostala ista - idle/load cca 64C, zato i kažem da to nije to bez poštenog kurenja Furmarkom ali nisu se usudili p***ice
Mene zanima sljedece. Svi govore koliko kartica grije , ali to i nije toliko bitno jer su nastelane tako kartica drzi 95 i fan reagira sa malim delayem pa je logicno da tu i tamo probija i ide na 97 kad se load poveca. Meni je primjera radi xfx 275 sa alu hladnjakom da ne buci previse (buci previse, ali da ne buci pre previse) radna nastelana na 90.)

E sad, mene zanima na koliko fan vrti kad recimo vrti nesto zahtjevno tj. koliko rezerve mu ostaje. Jer kad dodje ljeto i ambient bude +10 zanima me hoce li se gtx 480 moci uopce nositi sa obicnim igrama, a kamo li benchevima ili nedajboze furmarkom. Jet engine turbina je zagarantirana, a i onda vidmo srednje pecena jaja na oko... mozda malo i zgorena...

Edit: pokusavam negdje naci radnu temp kartice u (ambijentalnu, ne cipa). Ono kao na svakom uredjaju od -10 do 40 recimo... nisam nista nasao...

Zadnje izmijenjeno od: Alfa_R. 31.03.2010. u 16:23.
Alfa_R je offline   Reply With Quote