View Single Post
Staro 31.03.2010., 12:33   #788
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007

G. Freeman?

Izuzev par bloodsuckera i obiteljske puške nisam našao ništa dolje...

da, Gordon Freeman leži mrtav. kad ga ideš pretraživati, piše ti gore Freeman i pokupiš njegov PDA. pa malo vidi o čemu se radi i šta je napisao "First Black Mesa, and now this shit in Russia"

mora bit dolje. leži ti u kontejneru

Citiraj:
Autor Blava
e Druze Brko probati cu danas navecer jer me igra prikovala za stolac doslovno
tebe da bace sada u stvarno okruzje Zone,mislim da bi se Duty-evci I Freedom borili za tebe hehe
e da, to je igra ta učinila i meni i totalno mi uništila sve ostale igre koje su izlazile u ovo vrijeme, jer mi ništa nije dobro
hahaha, pa da je stvarna lokacija, jedino bi me malo oni cucki prestravili, ovo drugo lako

Citiraj:
uglavnom jesam prosao puno ili malo igre?
e sada, teško je to reći, pošto ona ima nekakav main story-line, ali ima i free-mode širinu sa usputnim questovima i more stasheva po terenima, tako da ju fakat možeš igrat ono, do besvjesti. uglavnom, ako već možeš do exoskeletona, onda si 50% prešao. ko zna šta još tamo sve ima a da se malo zna o tome. možda nisam ni ja još sve vidio

neki pričaju u famoznoj rupi punoj artefakata, onih rijetkih Urchina i Mama's Beards, ima ih na desetke... sad jel to patka, ili fakat negdje ima, ne znam. i u priypatu ima puno zgrada i secret stashova, tak da mislim da toga ima još dosta za naći i otkriti -->
Citiraj:
Autor Jerry Drake Pregled postova

G. Freeman?

Izuzev par bloodsuckera i obiteljske puške nisam našao ništa dolje...

da, Gordon Freeman leži mrtav. kad ga ideš pretraživati, piše ti gore Freeman i pokupiš njegov PDA. pa malo vidi o čemu se radi i šta je napisao "First Black Mesa, and now this shit in Russia"

mora bit dolje. leži ti u kontejneru

Citiraj:
Autor Blava
e Druze Brko probati cu danas navecer jer me igra prikovala za stolac doslovno
tebe da bace sada u stvarno okruzje Zone,mislim da bi se Duty-evci I Freedom borili za tebe hehe
e da, to je igra ta učinila i meni i totalno mi uništila sve ostale igre koje su izlazile u ovo vrijeme, jer mi ništa nije dobro
hahaha, pa da je stvarna lokacija, jedino bi me malo oni cucki prestravili, ovo drugo lako

Citiraj:
uglavnom jesam prosao puno ili malo igre?
e sada, teško je to reći, pošto ona ima nekakav main story-line, ali ima i free-mode širinu sa usputnim questovima i more stasheva po terenima, tako da ju fakat možeš igrat ono, do besvjesti. uglavnom, ako već možeš do exoskeletona, onda si 50% prešao. ko zna šta još tamo sve ima a da se malo zna o tome. možda nisam ni ja još sve vidio

neki pričaju u famoznoj rupi punoj artefakata, onih rijetkih Urchina i Mama's Beards, ima ih na desetke... sad jel to patka, ili fakat negdje ima, ne znam. i u priypatu ima puno zgrada i secret stashova, tak da mislim da toga ima još dosta za naći i otkriti
Brko je offline   Reply With Quote