View Single Post
Staro 31.03.2010., 10:40   #785
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007

u onom pothodniku dolje. kat ispod one lokomotive dolje ti je hrpa nekakvih kontejnera i autiju i, nebi vjerovao Gordon Freeman (vjerojatno zato HL2EP3 kasni jer su ga anomalije došle glave). Freemanu uzmeš Black Kite ili Big Boy, što je u biti Desert Eagle. Malo podalje iza, imaš kontejner u kojeg ulaziš sa stražnje strane. i puškica ti je tamo unutra.

Moguće da je tamo negdje bloodsucker, ja sam na tom području 2-3 ucmekao sinoć
-->
Citiraj:
Autor blava Pregled postova
jel moze pomoc oko jednog questa...?
ovako zapeo sam na dijelu kada moram ici u onaj wild teritory odmah pored 100rads bara...
e sada poginuo mi onaj znanstvenik mission failed,ne obazirem se na to previse vec nekome liku moram pokupiti family assault rifle(onaj u 100rads baru sto trazi svoji obiteljski assault rifle)
nalazi se na mapi odmah ispod vagona ali tamo nema nista,tj.prosao sam to 100 puta i nemogu naci oruzje...
i,da cujem zvukove nekakve zivine,da nije bloodsucker u blizini...
Da, Kruglov ti je poginuo. nema neke velike štete na tijek igre, osim toga kaj nećeš unovčiti njegov USB za dobru paru kod Barmena. i nećeš čuti nešto o Zoni što u biti već znaš.

Family rifle ti je

u onom pothodniku dolje. kat ispod one lokomotive dolje ti je hrpa nekakvih kontejnera i autiju i, nebi vjerovao Gordon Freeman (vjerojatno zato HL2EP3 kasni jer su ga anomalije došle glave). Freemanu uzmeš Black Kite ili Big Boy, što je u biti Desert Eagle. Malo podalje iza, imaš kontejner u kojeg ulaziš sa stražnje strane. i puškica ti je tamo unutra.

Moguće da je tamo negdje bloodsucker, ja sam na tom području 2-3 ucmekao sinoć
Brko je offline   Reply With Quote