31.03.2010., 09:02
|
|
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Autor Tomtam
Hvala na preporuci. Tražio sam 37'' X20, ali je jako slabo dobavljiv. U Zagrebu ima, al nemogu do tamo kad bi plaćanje išlo na kreditnu karticu i onda samo problemi.
Postavio sam pitanje prodavaču LCD LH4000 LG ili X20 pany plazma u emmezeti i reko je sve što i vi na forumu. Dakle isključivo plazma. Dakle pohvala prodavaču i emmezeti. Međutim evo kako plazmi nema i neće biti još neko vrijeme u Osijeku (i okolici).... morat ću smisliti neki drugi izbor. (isključivo se traži 37''). Naime 42'' nestane u regal, a ŠEFICA kuće neda nikako izmjenit pozicije namještaja da stane 42'', pa sad kontam da će morati 37'' ipak LCD LH4000. Vjerujte, ništa nemože promjeniti njenu odluku. Kompromis je jedini 37'', koliko sam ja izmjerio da stane, a soba je dosta velika. Što vi mislite koliko gubim a koliko dobivam kupovinom LH4000 37'' LCD u odnosu na 37'' pany plazmu koje nikako još nema? Još sitnica: nije li 1024*768 4:3 rezolucija? Hoće ljudi bit razvučeni kad je TV 16:9? I što će se dogodit kad upogonim 1080p materijal? Hoće bit sranja, ne namjeravam kupovat Tv kroz 2 godine ponovno. Isprike zbog neznanja, nisam se time bavio nikada. A pročitao sam zadnjih 30 stranica ovog podforuma i moram priznati da nisam vidio odgovor na svoja pitanja, uglavnom ste se svađali.
|
Ne znam koliko si upoznat, ali Mikronis, Svijet medija a vjerovatno i neki drugi imaju mogućnost plaćanja karticama na rate preko interneta, znači bez odlaska u poslovnicu, i dostava ti je besplatna.
Provjereno- tako sam kupio x20
|
|
|