View Single Post
Staro 31.03.2010., 08:57   #781
Jerry Drake
Premium

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
no, ako igraš complete mod 2009, onda ti možda grob (stash) bude prazan, jer igra ima neki glupi smisao za humor. Stashevi su prazni ako nemaš PDA log od nekog ubijenog. a sada, koga treba ubit/tražit, ne znam. 5 puta sam igrao, i svih 5 puta mi je bio na radaru.
Kod mene bilo prazno, mislio sam da je to zato što nisam razgovarao s Guideom u Cordonu

No može biti i da je do moda.

Uglavnom, sad je više nebitno.

Pripyat mi se sve skupa učinio laganim. Prvo dođeš s onom ekipom STALKERA i snajpere skidaš s lijeva i s desna, pa onda ijh bude na desno par komada i eto te na parkingu.

Nakon toga je jedino zajeban dio u onoj zgradi prije nego dođeš do stadiona - tamo ima cca 20 monolithovaca. No sreća je u tome što ih je 6-7 u ekstazi i klanjaju se monolithu pa ih riješiš s dvije kašikare.

@Roberto, pretpostavljam da si u toj zgradi našao mono suite, ja sam ga tamo vidio u podrumu zgrade, skupa s još nešto municije.

Stadion je isto bio piece of cake, tri lika s RPG-ovima koje skineš sa snajperom i to je to.

Zato je sad zayeban dio do ulaza u CNPP, čini mi se da se mono ekipa respawna konstantno, nisam uspio proći prije blow outa a ostao sam bez municije (imao hrpu), tako da ću slijedeći puta dat petama vjetra i pojurit

Zadnje izmijenjeno od: Jerry Drake. 31.03.2010. u 10:10.
Jerry Drake je offline   Reply With Quote