View Single Post
Staro 31.03.2010., 00:34   #779
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ma nemreš vjerovat, u kratkom vremenu naspammali tri stranice umjesto da ste igrali

Evo ja došao do vrha stepenica u Sarcophagu

Neću sve citirat, evo par moji iskustava na putu od BS do Sarcophaga.

Ne treba nositi tone opreme ni brdo suitova - ja sam krenuo put Pripyata samo sa SEVA odijelom, prije stadiona našao monolith odijelo i stavio ga tamo gdje nije bilo radijacije, čisto da šparam SEVA koje je oštećeno, dvije trećine kapaciteta slabije.

Oružje - sniper (malo koristio, jedno 5 metaka ispalio), dvije assault rifle GROZA (uglavnom zadnji dio puta) i H&K G36 (uglavnom prvi dio puta) . shutgun, 5-6 bombi i 3 granate, putem pokupljen granate launcher.
Zgodno je imati dvije jurišne puške ovog tipa jer koriste različitu municiju pa je već šansa da je više nađete putem.

Zdravlje - 10 crvenih med kitova, 1 žuti i 2 plava - potrošio samo 5 crvenih. 20 zavoja, potrošio 15. 15 anti rad injekcija, potrošio 8.

S tim da treba napomenuti da se čitavo vrijeme mogu naći traženi zdravstveni artikli od ubijenih molonlithovaca, kao i municija i neke nove puške (nova jurišna - zaboravih naziv) i gauss

Sve u svemu nije bilo preteško do sad.
Netko je spomenuo Fangov grob u pripyatu, može lokacija na spoiler?
Projurio sam tom mapom, ali imam save netom prije stadiona pa se mogu vratiti, čisto da isprobam EXO