View Single Post
Staro 30.03.2010., 18:24   #2695
Razer
.

Razer's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Nisam napravio ORB valid, yebiga, Kreši se žurilo da ode kući kako bi završio članak

Inače, moji kratki dojmovi o kartici što sam imao kod sebe. U idleu je praktički nečujna jer se vent vrti jako sporo, a temperature su ok jer je kartica brutalno downclockirana (50MHz core, kao što je Krešo i napisao u članku), load na Auto postavci nisam probao, nego sam ju odmah stavio na 70-ak posto pri čemu je dosta bučna ali ne neizdrživo A na 100% je zbilja katastrofa, što jest jest Kako sam vidio po ostalim reviewovima, neki nisu imali sreće sa primjercima, no ovaj je čini se od boljih, tako da je 800MHz za core, i 2000MHz za memoriju bilo za ovu karticu dječja igra, i na 100% u kombinaciji s Deltom 820MHz, možda i više bi bilo dovoljno.

Očekivao sam da ću dobiti lakih 30k, ali nisam uspio jer me taj proc zezao, tj ploča. Radi se o Jr. verziji. I ploča jednostavno odbija raditi na velikim frekvama, ima strašne oscilacije u naponu (BIOS: 1.475v, idle: 1.5v, load 1.537v) da se više bojim raditi s tom pločom da ne dokrajčim procesor I samim time kako to ne mogu nikako kontrolirati, proc stalno throttla, ruši se i to je to. Nije problem u napajanju sigurno jer sam radio sa Corsairom HX850W.

Nadam se da ću imati prilike dobiti još koji put karticu na test jer se zaista radi o moćnoj zvijeri kada stavimo sve minuse na stranu.

@Bullet - ne to je drugi primjerak (od ukupno dva) koji je došao iz Rumunjske za hrvatske medije.
Razer je offline   Reply With Quote