View Single Post
Staro 30.03.2010., 18:10   #13
windfucker
Guest

Ma, petljao sam ja sa time i po "glavnome kompu", čak sam negdje ovdje i par sličica okačio; potrošio gotovo tjedan dana godišnjega po 8-10h dnevno radeći na njemu, ali to je bio puno složeniji posao. Barem 70% vremena sam kao poremećen zurio u prazno kućište, okružen komponentama, i u glavi slagao dijelove. Samo 30% vremena bio je aktivan (fizički) rad.
Na kraju je ispalo više nego dobro (funkcijski, estetski ne i baš dobro), samo tada sam zabrijao da ću iznutra sve izvesti u pleksiglasu ( bzvz brija, komp uopće nema pleksi bočnu, ništa se izvana ne vidi ).

Zašto sve ovo pišem?
Naime, tada sam, da ne zaribam sa pleksijem, prvo radio kartonske šablone za pregrade i sl., i uopće mi nije palo na pamet da je vulgaris kartonska pregrada sasvim dostatna za tu namjenu odnosno za stvaranje komora po pojedinim komponentama.
Samo dovoljno čvrst karton i to je to, ovaj gore "mod" je bio gotov nakon cca3h, uključujući i instalaciju OS-a.

Uostalom, nije li gospo'n maX na onome (zadnjem) lokalnome natjecanju u natjerivanju AMD-ovoga proca konkurenciju "razbio" rabeći Tehnologiju Budućnosti?
Pametnome dovoljno
  Reply With Quote