View Single Post
Staro 28.11.2004., 22:42   #18
vudu2
Premium
Moj komp

vudu2's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Originally posted by vga killer
Ja stalno na živo spajam svakakve ventove i sva sreća još se nije niš desilo, a ak se desi sumljam da će ovo smeće se zgasit.
a jel ti misliš zamijeniti to napajanje ikad ili si ga već zavolio?

Evo malo od mene
Idem ja vidjeti kako izgleda duron 950. Skinem neki cooler, pogledam ga, fino razmažem pastu koje je bilo za 10 procesora, i vratim ja sve nazad. I sjetim se ja da bi mogao kučište premjestiti na drugi dio stola. I napravim ja to i ponovo sve priključim i upali se i piše new processor is instaled, please configure your processor (ili takvo nešto) i stišćem ja del i neradi. I ja uvjeren da sam sjebao procesor (tada još nisam slušao logiku). I skinem ga ja i kako je termovodljiva pasta bila svuda po onim mostićima, ja sam bio uvjeren da je kratki spoj ili tako nešto (opet kažem nisam slušao još tada logiku) i i idem ja to čistiti i jebiga naravno nejde. I sjetim se tada (opet...) stavim procesor u čaši sa vodom i alkoholom i ostavim preko noću, ujutro drot kefom očistim (..) i osušim fenom. Slučajno okrhnem jezgru i stavim natrag i neradi naravno. I onda kupim bartona i preštekam tipkovnicu i miš i vidi sve radi.

Biti će još....
vudu2 je offline   Reply With Quote