Citiraj:
Autor Drug Brko
Exoskeleton ti košta 200000 kod Barmena. No, Exoskeleton možeš naći u Fangovom grobu u Pripyatu.  ali ti neću reći gdje, malo se igraj tamo pa ćeš ga uočiti 
|
Eh, pa onda ni neću natrag
Pročitao sam u nekom vodiču, mislim na IGN-u, da u Pripyatu ima exo na dva tri mjesta, a i da se da naći i neka druga odijela.
Jedino je problem što imam samo 5 anti rad injekcija. No pričakt ću da završi pokolj Duty vs Freedom dolje ispod BS-a, pa se možda nađe među ostacima i nešto anti rad medicine.
Citiraj:
Autor ECHO
Uuhhh ima par jako dobrih i vrijednih čuvanja  baš te glede radijacije ima neki sa -30%i dosta pomaže, kao i oni sa +600 healt ili blending  i sve je jeftinije kod onog znanstvenika.
|
Ma dosad mi nisu trebali, a prošao sam CoP i veći dio SoC-a bez njih. Uz dovoljno anti rad injekcija proći ću bez frke s radijacijom. A kolko vidim ti artefakti imaju i drawback - oni koji smanjuju radijaciju smanjuju i shield i endurance u bleeding oporavke, a oni koji daju plus za shield, endurance ili oporavak od krvarenja ujedno i povećavaju radijaciju.