View Single Post
Staro 30.03.2010., 13:21   #520
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

Datum registracije: Oct 2007

i dio kad sam upao u neku jamu (kraj benzinske) gdje je pun k nekih živina i neki labirint da izađeš vani...a mene još udesila i nesreća da je taman tad vani bilo loše vrijeme...vjerujte mi to je bio doživljaj kakav malo tko može opisati doduše još kojih pola sata nakon što sam izašao iz te rupe mi se vrtilo u glavi i oči su me bolile ali vrijedilo je za doživiti

-->
a pa i nebi baš...recimo da si imaš ovako autić za prevesti se tu i tamo...i onda ideš uokolo i desna na volanu, lijeva na pištolju i udri kroz prozor doduše umjesto auta može i motorić nekakav...i onda da ga još možeš upgradeati pa da imamo grand theft pripyat

jedino što mi se definitivno nije svidjelo kod CoP-a je to što je kratak u odnosu na druge djelove

i dio kad sam upao u neku jamu (kraj benzinske) gdje je pun k nekih živina i neki labirint da izađeš vani...a mene još udesila i nesreća da je taman tad vani bilo loše vrijeme...vjerujte mi to je bio doživljaj kakav malo tko može opisati doduše još kojih pola sata nakon što sam izašao iz te rupe mi se vrtilo u glavi i oči su me bolile ali vrijedilo je za doživiti

Red Dwarf je offline   Reply With Quote