View Single Post
Staro 30.03.2010., 09:51   #509
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Jerry Drake Pregled postova
Pa jednog dana zašto ne bi, uz određene modifikacije, premjestili radnju negdje drugdje? To će dati novi štih serijalu.
ja bi bio extremno razočaran da se radnja makne is sadašnje Zone.

Citiraj:
Baš me zanima koga će staviti kao nositelja radnje slijedeće priče. Da li će to biti onaj ex-monolithovac, da li ćemo se vratiti na Streloka ili idemo s nekim novim likom.
Strelok je postao neki advisor, ali je Degytaryev permanent zone observer". no mene najviše zanima šta je na kraju bilo sa Mercovima i ko ih financira i traži da kopaju po Labovima. nekako Strider mi se čini kao most wanted.

Citiraj:
Budući da su i Scar i Degtarjev novi likovi, nema ih u SoC-u, vjerojatnije mi se čini da će opet uvesti novi lik.
Scar je gips na kraju CS-a i vjerojatno je postao monolithovac. ali opet, nevertheless, u CS-u u nekoliko navrata kažu da Scar ima ability da mu Zona nemre baš naškoditi, tako da i je i on otvoren još.

Citiraj:
@Zippo, ak sam dobro skužio s linka gore, planiraju uvest mogućnost korištenja vozila?
pa moš vozit u SoC-u, ali uz pomoć raznijeh modova. čak mislim da si u prvotno zamišljenom Oblivion Lostu mogao vozit ladu nivu
Brko je offline   Reply With Quote