Citiraj:
Autor Jerry Drake
Pa jednog dana zašto ne bi, uz određene modifikacije, premjestili radnju negdje drugdje? To će dati novi štih serijalu.
|
ja bi bio extremno razočaran da se radnja makne is sadašnje Zone.
Citiraj:
Baš me zanima koga će staviti kao nositelja radnje slijedeće priče. Da li će to biti onaj ex-monolithovac, da li ćemo se vratiti na Streloka ili idemo s nekim novim likom.
|
Strelok je postao neki advisor, ali je Degytaryev permanent zone observer". no mene najviše zanima šta je na kraju bilo sa Mercovima i ko ih financira i traži da kopaju po Labovima. nekako Strider mi se čini kao most wanted.
Citiraj:
Budući da su i Scar i Degtarjev novi likovi, nema ih u SoC-u, vjerojatnije mi se čini da će opet uvesti novi lik.
|
Scar je gips na kraju CS-a i vjerojatno je postao monolithovac. ali opet, nevertheless, u CS-u u nekoliko navrata kažu da Scar ima ability da mu Zona nemre baš naškoditi, tako da i je i on otvoren još.
Citiraj:
@Zippo, ak sam dobro skužio s linka gore, planiraju uvest mogućnost korištenja vozila?
|
pa moš vozit u SoC-u, ali uz pomoć raznijeh modova. čak mislim da si u prvotno zamišljenom Oblivion Lostu mogao vozit ladu nivu